English Начало Г и П Инжинерингова група Марлоу Инв. енд Трейд
Търсене


За нас Продукти Референции
Обратна връзка
За контакти

Марлоу Инв.&Трейд ООД е международна търговска компания, занимаващ се главно с внос, износ и реекспорт на материали, консумативи и оборудване за индустриалната сфера и в частност металургията.

 

            През 2003 г. Компанията подписа дългосрочен договор с Либийската компания за желязо и стомана (LISCO), гр.Мисурата, Либия за дистрибуция на продукцията на LISCO за Източно Европейския регион и Далечния изток. Същевременно компанията е и доставчик на суровини за нуждите на LISCO.

 

            От 2004 г., Марлоу Инв.&Трейд ООД сключи договор за дистрибуция с китайските производители - JILIN CARBON IMPORT & EXPORT LTD., и Sujia New Materials Китай, за Източна Европа и Африка.

 

От началото на 2005 г., компанията е включена в списъка на официалните дистрибутори на суровини на Завода за Детергенти – гр.Мисурата, Либия, който е най-големият завод за детергенти в Северна Африка.

 

            От 2007 г. фирмата се занимава с развитие и поддръжка на складово – ремонтна база, обслужваща «Атлас Балкан» ООД и «Г и сие П Инженерингова Група» ООД.


Начало » Марлоу Инв. енд Трейд » За нас
Copyright © 2006 Created by: